Winactie

WIN: Spellcaster – Claudia Gray

In samenwerking met HarperCollins mag ik het derde deel van de Spellcaster serie weggeven. Omdat het bijna december is (en tijd voor cadeautjes), heb ik besloten om zelf de eerste twee delen aan deze winactie toe te voegen. Je wint dus de gehele serie.

IMG_8438.jpg

Nadia stamt af van heksen. De magische krachten die ze heeft, worden overgebracht van moeder op dochter, maar wanneer haar moeder van de ene op de andere dag vertrekt en haar gezin achterlaat, is Nadia nog maar half ingewijd in de magie. En dat terwijl ze die krachten al snel hard nodig heeft! Om een nieuwe start te maken, gaan Nadia en haar vader verhuizen, maar zodra ze hun nieuwe woonplaats in rijden, voelt ze dat er iets mis is. Het is overduidelijk voor haar dat er duistere krachten aan het werk zijn in Captive’s Sound, maar hoe kan zij er in haar eentje iets aan doen? Dan krijgt ze gelukkig hulp van een knappe geheimzinnige jongen, die beweert dat er een vloek op zijn familie rust…

Wat moet je doen om deze serie te winnen?

 • Volg mijn blog.
 • Laat in een reactie weten dat je mee doet.
 • Om extra kans te maken: deel deze winactie in je verhaal op Instagram. Vergeet me niet te taggen (@aboutmybookshelf).

Meedoen kan tot en met 30 november 2018.

Veel succes allemaal!

31 gedachten over “WIN: Spellcaster – Claudia Gray”

 1. Ik houuu van de vuurvogel trilogie van Claudia Gray en ik houuu van boeken met magie, dus dit is perfect😍 Met andere woorden: Ik doe mee!😁
  (Op insta tag ik je op mijn account Lientje_Photography, want dat is mijn open account en anders kun je het niet zien)

  Like

 2. Ben heel erg benieuwd naar de serie en lijkt me leuk om hem te winnen. Deze winactie trok mijn aandacht, waardoor ik je blog ben gaan volgen en bekijken. Vind het heel leuk om een nieuwe boekenblog gevonden te hebben en kan niet wachten om deze blog verder te ontdekken

  Liked by 1 persoon

 3. Wauw wat een gave winactie! En die covers 😍 ik denk de perfecte boeken voor deze winter om te lezen en denk dat velen met mij dat zullen vinden.
  Ik doe mee met mijn insta account @bookspalace_kirsten

  Liked by 1 persoon

 4. Ohhh heerlijke blogs’!! Ik doe graag mee!
  Wat een heerlijke boeken en ik ben nu al verliefd op het verhaal!!
  All done, so Fingers crossed ! 😍😍❀️

  Bookaddictnl

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s