Friday Five

Friday Five: Personages die je voor één dag zou willen zijn

Gisteren vroeg ik aan Joost van NerdyGeekyFanboy of ik mee kon doen aan de Friday Five. Met het plaatsen van deze blogpost zie je wat zijn antwoord was. Vanaf nu kan je elke vrijdag ook van mij een Friday Five verwachten. Deze week gaat het om vijf personages die je voor één dag zou willen zijn. Deze top vijf is bedacht door Chelsey van Leesmeemetmij. Benieuwd wie ik voor één dag zou willen zijn? Lees dan gauw verder.

7522865792_IMG_0627

Liv Silber is net verhuisd naar Londen. Aangezien ik daar nog nooit ben geweest, lijkt het mij alleen daarom al leuk om haar te zijn voor één dag. Buiten het feit dat ze in Londen woont, kan ze ook nog eens door dromen van anderen lopen. Zodra ze een deur in de droomgang opent, is zij in andermans droom. Het lijkt me fantastisch om dat voor één dag (of nacht?) te kunnen. Maar daarna verlang ik wel weer terug naar mijn nachtrust.

7587882976_IMG_0630

Hermoine Granger is een super stoere, loyale, intelligente heks. Wat een prachtige eigenschappen om te hebben. Behalve die eigenschappen heeft ze ook het geluk dat ze naar Hogwarts mag én ze heeft een time turner. Do I need to say more?

7587843568_IMG_0626

Katniss Everdeen heeft niet direct het leven waar ik jaloers op ben. I will never volunteer. Maar zij is echt badass. Ze zorgt voor zichzelf, is stoer, gaat het avontuur aan, Ze is de leider van een opstand; het gezicht van de revolutie. Haar moed zou mij wel een dagje kunnen helpen.

7522750496_IMG_0624

Feyre Archeron zou ik om verschillende redenen willen zijn. (SPOILERALERT! Lees niet verder als je deze serie nog wilt lezen). Hoe tof zou het zijn als heel Prythian je dankbaar is en je de bijnaam hebt Cursebreaker hebt? De hoofdreden voor mij om Feyre te zijn is Rhysand. Hij is echt bookboyfriend #1. Ja, ik ben een beetje verliefd op een fictief personage.

7589880624_IMG_0628

Marguerite Caine beleeft haar zoektocht niet alleen in verschillende landen, maar ook nog in verschillende dimensies. Buiten dat het heel gevaarlijk klinkt, lijkt het me ook heel stoer en stiekem is het ook nog een beetje romantisch.

Wie zou jij graag voor één dag willen zijn?

Liefs,
Natasha

PS. Lijkt het je leuk om deze Friday Five van anderen te lezen? Deze bloggers doen mee: EsmeeElineLaurieLiekeSarinaAngelaKikiRobinAnnekeAnBianca,
MonicaJoanyFleurConnyRianneDalinjaMerelMaudPaulaLianaValerie,
SamanthaAnnabelVeerle en Celine

3 gedachten over “Friday Five: Personages die je voor één dag zou willen zijn”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s